TUTTIGUSTI

TUTTIGUSTI Heerlijk Italiaanse eten

order food online

Recentreview


4 stars out of 787 reviews
18 Sep 2020 at 20:50 Heerlijke pizza, meer dan 2 uur bezorgtijd
13 Sep 2020 at 19:48 Heerlijk eten, vandaag iets langere bezorg tijd.
13 Sep 2020 at 9:53 Pizza was koud
13 Sep 2020 at 9:21 Beste pasta van Utrecht
12 Sep 2020 at 14:21 Het eten was lekker qua smaak. De prijs/ kwaliteit vind ik niet helemaal passend, het was iets meer 'basic' dan ik verwacht had. De bezorging was top, heel vriendelijk en netjes!
10 Sep 2020 at 20:54 Eerste instantie de cannelloni en een pizza besteld. De cannelloni was prima de pizza was een ramp. Pizza kwam koud aan en de toppunt van de pizza zat niet meer op de pizza maar ernaast. Nieuwe pizza gekregen en weer hetzelfde verhaal met de topping.
4 Sep 2020 at 23:03 120 minuten gewacht. 18:24 besteld 20:24. afgeleverd.
3 Sep 2020 at 23:14 Pizza's waren super lekker en op tijd. Enige minpunt was dat ze niet waren voorgesneden. Was fijn geweest met een bestelling van 11 pizza's! Misschien als tip om het in ieder geval als optie aan te geven!
1 Sep 2020 at 9:39 Helaas was het eten een uur te laat. Erg lekker denk ik maar toch minder lekker als het niet meer zo warm is.
30 Aug 2020 at 20:54 Eten was erg lekker maar bezorging erg lang.. zonde van het lekkere eten
29 Aug 2020 at 8:37 We like the pizza from this place, but they have started to decrease the amount of the ingredients that they originally included. There was barely any nduja and cheese In the pizzas we order (same as last time). The price is too high now for bread+sauce