TUTTIGUSTI

Recentreview


4 stars out of 1292 reviews

All reviews come from Thuisbezorgd.nl customers who've ordered from Tuttigusti. Want to know more? Find out more.

1 Oct 2023 at 22:08 Pizzas were good, bit more well done then normal. Delivery was long and pizzas were not warm enough anymore, so we had to reheat in the oven. If delivery costs are almost 4eu, I expect a good and warm pizza, not almost cold...
24 Sep 2023 at 22:17 pizza quality is superv, but the delivery took +30 mins , pizza arrived cold with all the cheese in one corner of the box
23 Sep 2023 at 7:41 Delivery took a long time because of thuisbezorgd, not tuttigusti. They were nice and called. In the end we even picked it up ourselves
20 Sep 2023 at 7:18 Duurde 2,5 uur voordat de bestelling aankwam, had tegen die tijd geen honger meer. pizza was ondertussen bijna koud.
11 Sep 2023 at 7:49 The food is always very good. The delivery time was to long this time. Especially because you guys ask 0,99 euro servicecosts and 3,95 delivery costs. I would like to expect my delivery sooner in that case, 30 minutes tops.
9 Sep 2023 at 8:15 Heerlijke pizza's en Melanzane!
30 Aug 2023 at 9:25 Het eten is altijd echt mega lekker! Je proeft dat het om ├ęcht goeie Italiaanse producten gaat. De bezorgtijd is wel een beetje lang, maar omdat het zo lekker is, heb ik dat ervoor over. Beste Italiaan van Utrecht by far!
27 Aug 2023 at 16:33 Prima pizza maar vrij harde korst. Pasta was smaakvol maar met erg grove stukken groenten, niet bijzonder. De pizza was koud en te laat bezorgd ondanks dat ik 90min vtv een tijd had aangegeven. Italiaanse worst weinig verfijnd, smaakte naar spek.
24 Aug 2023 at 21:58 Prima bezorging en de pizza was goed warm. Helaas droop de pizza van het vet. Niet voor herhaling vatbaar.
24 Aug 2023 at 21:08 Lekkerste pizza van Utrecht! En ook ver daarbuiten trouwens
24 Aug 2023 at 11:26 De pizza's waren doorweekt van het vet en daardoor niet zo lekker.
22 Aug 2023 at 21:27 Echt een heerlijke ravioli. Zoals hij hoort te zijn, niet van die fabriekszooi. Ik dacht eerst dat het te weinig was, maar het was erg machtig. Deze smaak zul je in andere restaurants niet vaak proeven. Met zorg klaargemaakt.