TUTTIGUSTI

TUTTIGUSTI Heerlijk Italiaanse eten

order food online

Recentreview


4 stars out of 826 reviews
3 Dec 2020 at 23:52 Terrible. I took a picture of the pizza and I would like to show it to you. I am one of the Italians ordering your amazing pizza every Sunday. Today for the first time it arrived 1) totally cold 2) totally absolutely messed up and upside down. Absurd
2 Dec 2020 at 8:25 Heel lekker gegeten Te kleine portie wel
1 Dec 2020 at 20:40 Ik had de ravioli met pompoen besteld. Lekker gerecht voor degenen die van zachte, lichtzoete smaken houden. Voor mij hadden alle smaken van het hele gerecht sterker gemogen. Daarnaast vond ik de portie klein, ik had twee keer zoveel opgekund.
29 Nov 2020 at 9:26 Bij één van de pizza’s waren alle ingrediënten naar één kant gegleden en vormden daar een vieze vette mozzarella-bal. Dit is al de tweede keer dat dit gebeurd, alsof de pizza’s op hun kant vervoerd worden.
28 Nov 2020 at 7:04 Altijd lekker! Zowel hun pasta’s, pizza’s en de toetjes!
25 Nov 2020 at 21:59 Beste pizza’s van Utrecht.
20 Nov 2020 at 21:25 Cheese slided off during delivery. Very tasty though :)
15 Nov 2020 at 12:02 echt genoten!!!
8 Nov 2020 at 21:06 Heerlijke pizza's
25 Oct 2020 at 8:12 Pizza’s kwamen compleet door elkaar geschud geleverd, alsof ze op z’n zijkant waren vervoerd.
23 Oct 2020 at 13:28 Ik had vier pizza's besteld voor 17:30 uur. Deze werden om 16:55 al bezorgd. Doordat ze 35 min. te vroeg bezorgd zijn hadden we koude pizza's. Ik zou hier niet snel nog een keer bestellen.